Statusrapport Januar 2015

0 Comments

Da er første måned av det nye året allerede passert, og mye har skjedd siden klinikken åpnet i midten av september for noen måneder siden. Folk har kommet både fra Danmark, Sverige og andre steder i Norge for å få behandling ved klinikken. Dette har hovedsakelig vært personer jeg har behandlet tidligere i utlandet, både i Danmark og Tyskland. Ut i fra deres opplevelser med tidligere behandling så har de vært såpass fornøyd at de ønsket videre behandling ved klinikken i Trondheim. Ut i fra pasientenes tilbakemeldinger, så settes det pris på at deres tidligere og nåværende plager blir sett og vurdert i sammenheng for å gjøre behandlingen av deres plager optimal.

Mye annet har også skjedd i samme periode, jeg har jobbet en uke i Tyskland i desember, noe som førte til arbeid med idrettsutøvere fra Bundesligaen, Formel-1, og møte med trenere for landslag som ønsket å vite mer om hva vi gjør. I etterkant har også medisinsk personell ved en av Premier League lagene tatt kontakt med meg om diverse spørsmål om behandlingsformen og som ønsket å ta videreutdanningen selv. Så det er en givende tid å både være Myoreflex-terapeut og lærer innenfor samme fag.

Jeg håper at de påfølgende månedene vil være minst like innholdsrike og spennende.

Ønsker du en time ved klinikken, så er det bare å ta kontakt via e-post: Time@klinikk-johannessen.no eller telefon: 93 45 86 06.