Dyp front linje

Valg av øvelser

Øvelsene er tilpasset ulike situasjoner og nivå for utøveren. Hvis du har et ønske om spesifikk effekt, for eksempel at du ønsker å løsne spenning i leggene i tillegg til å påvirke hele linjen, så kan du velge å gå direkte til disse øvelsene.

Hvis det er vanskelig å utøve øvelsene, så anbefales det at du begynner med øvelsene som er lengre oppe på denne siden da de er lettere å få gjennomført.

Øvelsene trenger ikke å være helt lik slik det gjøres på videoene, det viktigste er at du kjenner effekten. Så hvis du kjenner mer ved å endre posisjonen nogenlunde så er det helt ok. Ditt nivå vil være annerledes enn det som blir visst på videoen. Hvis du føler bevegelsesutslaget ditt er lavere så er det ikke noe problem at du gjennomfører med denne begrensningen, og på samme måte hvis du har et større utslag i bevegelsen så kan du gjennføre øvelsen i en større strekk enn det som er visst på videoen. Det viktigste er at du kjenner at du klarer å spenne musklene i disse strekte posisjonene. Med andre ord, du beveger deg inn til du kjenner en strekk, og presser i fra denne posisjonen.

Øvelsene er rangert fra lettere til gradvis større vanskelighetsgrad videre nedover på siden. Finn ditt nivå og progresser når du føler at du vil ha større effekt ved å bytte øvelse.

Ryggliggende

1.1

1.2

1.3

Sideliggende

2.1

2.2

2.3

Knestående

3.1

3.2

Stående

4.1

4.2

Fokus på legger

5.1

5.2

5.3

Lyske

6.1

6.2

6.3