Om Klinikk Johannessen

Etter å ha jobbet i flere år for NHI som både terapeut og redaktør av Fysioterapi-NEL, så har tiden blitt moden for nye utfordringer. Fra og med mandag 15.9.2014 så åpnet jeg dørene på Rosten i Trondheim for behandling av pasienter.

I tiden etter å ha fullført min videreutdanning innen Myoreflexologi så har både etterspørselen for behandlingen og min egen tilfredsstillelse med å jobbe som terapeut økt. På grunn av dette velger jeg nå å dedikere mer av tiden min til behandling av pasienter. Samtidig så er jeg også en del av det internasjonale lærerteamet til Myoreflex miljøet, hvor jeg er med å underviser for nye terapeuter, men da hovedsakelig i utlandet.

Tidligere jobbet jeg som redaktør for Fysioterapi-NEL, et oppslagsverk for fysioterapeuter og fagpersoner, som på nåværende tidspunkt har 7500 unike brukere på årlig basis. Denne jobben har krevd en veldig høy faglig oppdatering på den nyeste kunnskap, noe jeg har utnyttet i mitt arbeid som terapeut. Jeg forholder meg til den nyeste kunnskapen innen forskning samtidig som jeg har et bredt spekter av praktisk erfaring som jeg også utnytter meg av. Dette er noe som gir en klar fordel i forbindelse med behandling.

Så hvis du ønsker en time til behandling, så er det bare å ta kontakt via e-post eller telefon. Så håper jeg at vi sees!

 

E-post: Time@klinikk-johannessen.no

 

SMS & Telefon: 93 45 86 06